Foto: DELFI Aculiecinieks

"Vēlos publiski atvainoties par šo nekorekto un reizē amizanto parkošanās paraugstundu," savā "Facebook" profilā otrdienas vēlā vakarā ierakstījis organizācijas "Ghetto Games" līderis Raimonds Elbakjans, kurš vēl pirmdien atteicās portālam "Delfi" komentēt aculiecinieka fiksēto pārkāpumu.

"Vēlos pateikt lielu paldies ("Delfi" aculieciniekam) Mārtiņam par viņa vērību. Šis ir lielisks piemērs, ka mēs katrs varam ietekmēt, kārtot, veidot un attīstīt šo valsti, kaut vai ar fotokameras palīdzību," raksta Elbakjans.

Uz "Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras" administratīvās ēkas kāpnēm novietotais Elbakjana "Toyota Land Cruiser 100" apvidus automobilis tika nofotografēts 11. marta vakarā, kad turpat blakus esošajā koncertzālē "Palladium" notika hiphopa projekta "Mesa" uzstāšanās.

"No sirds aicinu visus jauniešus un arī vecos bukus mācīties no manām un citu kļūdām, lai nav jāsaņem nedz publisks pēriens, nedz iekšējs pārdzīvojums par vulgāru rīcību. Mēs visi esam nākuši šajā pasaulē, lai mācītos, tad nu novēlu visiem spēku, izturību, veselību un noteikti saprātu, lai kopā reiz mēs spētu piedzīvot dienu, kura mums ļaus sajust sabiedrības mīlestību vienam pret otru!" rezumē Elbakjans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!