Foto: Privātais arhīvs

Interneta izsoļu vietnē "eBay" interesentiem Lielbritānijā tiek piedāvāts savdabīgs "Porsche Cayenne S" apvidus automobilis. Kā pārdošanas sludinājumā norāda šī spēkrata īpašnieks, tad viņam "Ferrari" patīkot labāk par "Porsche", tāpēc "Cayenne" apvidus automobili vizuāli pārveidojis itāliešu markas stilā.

Savu projektu "Porsche Cayenne S" īpašnieks sāka ar virsbūves pārkrāsošanu spilgti sarkanajā tonī, kāds raksturīgs sportiskajiem "Ferrari". Tāpat apvidniekam ir uzstādīta tūninga pakotne ar agresīvāka veidola virsbūves aerodinamiskajiem elementiem, kurus vairākās vietā "Ferrari" emblēmas.

Viena no būtiskākajām izmaiņām šī 370 zirgspēku jaudīgā "Porsche Cayenne S" tehnikā ir autogāzes iekārtas uzstādīšana ar 100 litru balonu bagāžas nodalījumā.

Par šo "Ferrari" stila "Porsche Cayenne S" Lielbritānijā dzīvojošais īpašnieks vēlas iegūt 19 999 sterliņu mārciņas (24 159 eiro). Interesanti, ka pēc mediju intereses par šo savdabīgo projektu, "eBay" sludinājuma ievietotājs to izņēma no publiskas apskates.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!