Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 8. martā, pieredzējušie "Adventure Team Latvia" motobraucēji Sandijs Hāns un Jānis Traubergs no BMW saņēma jaunos un jaudīgos "BMW F850 GS Adventure" tūrisma motociklus. Jau aprīlī tie dosies 33 dienu ekspedīcijā uz Dienvidāfrikas valstīm – Namībiju, Dienvidāfriku un Botsvānu.

Ekspedīcijas "Āfrika 2019" laikā ceļotāji plāno veikt 10 000 km. Tostarp Dienvidāfrikas Republikā komanda iepazīs unikālus dabas parkus un, braucot gar okeāna piekrasti, sasniegs leģendām apvīto Labās cerības ragu un Āfrikas kontinenta galējo dienvidu punktu – Adatas ragu, kas atdala Atlantijas un Indijas okeānu.

Ceļu stāvoklis būs viens no moto ceļotāju nopietnākajiem izaicinājumiem, jo vismaz 70% maršruta tiks braukti bezceļu vai nosacīta ceļa apstākļos. Tas būs pārbaudījums arī motocikliem, tādēļ pirms ekspedīcijas tie tiks rūpīgi testēti un sagatavoti.

Ekspedīcija "Āfrika 2019" ir bezkompromisa ceļojums, kas prasa lielu uzdrīkstēšanos, rūpīgu plānošanu, augstu psiholoģisko noturību un labu fizisko sagatavotību. Tās laikā, pārvarot dažādus izaicinājumus, moto ceļotāji šķērsos pasaulē vecāko tuksnesi Namībijā, kas plešas 2000 kilometru garumā gar Atlantijas okeāna piekrasti. Botsvānā brauciens notiks pa milzīgiem sālsezeriem un sauso savannu, kas lietus periodā ilgstoši pārplūst un kļūst par oāzi daudziem savvaļas dzīvniekiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!