Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Šonedēļ Eiropas turnejas ietvaros Rīgā ieradies "Mercedes-Benz Star Experience Roadshow", kura laikā markas klientiem, medijiem un "Domenikss" sadarbības partneriem trešdien, 16. augustā, bija iespēja izmēģināt "Mercedes-Benz" jaunākos modeļus un tehnoloģijas.

Pasākums norisinājās "Mercedes-Benz Driving Events" pieredzējušo instruktoru vadībā, kuri demonstrēja "Mercedes-Benz" jaunākās tehnoloģijas, kā arī to, kā braukšanas stilu padarīt gudrāku, ērtāku un drošāku.

Neskaitot moderno drošības tehnoloģiju demonstrējumu, kas uzskatāmi parādīja, ka "Mercedes-Benz" spēj dažādos režīmos patstāvīgi nobremzēt līdz šķērslim, ja autovadītājs ignorē brīdinājuma signālu. Tāpat "Mercedes-Benz" automobiļi spēj automātiski atrast stāvvietu un tajā novietot spēkratu, autovadītājam tikai jāaktivizē atpakaļgaita un vajadzības gadījumā jānospiež bremzes.

Vēl Biķernieku trasē tika demonstrēta "Mercedes-Benz" automobiļu hibrīda modifikāciju dažādie darbības režīmi. Tomēr saldais ēdiens pasākuma apmeklētājiem ir ātrais brauciens ar "Mercedes-Benz" jaudīgākajiem spēkratiem – AMG versijas modeļiem, sākot ar mazo A-klasi un beidzot ar V8 biturbo dzinēju aprīkoto E-klases sedanu.

No 10. augusta līdz 29. oktobrim "Mercedes-Benz Star Experience Roadshow" apceļos 13 dažādas pasaules valstis, iegriežoties Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Baltkrievijā, Ukrainā, Rumānijā, Ungārijā, Slovākijā, Horvātijā, Slovēnijā, Serbijā, Maķedonijā un Bulgārijā.

Iepriekšējos divus gadus "Mercedes-Benz Star Experience Roadshow" pasākums notika oktobrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!