Foto: Publicitātes foto

Vērot "Audi R8" un "R8 LMS" superauto parādi un piedalīties to apskatē Brīvības pieminekļa laukumā ieradās vairāki tūkstoši cilvēku. Interesenti izmantoja iespēju ne vien iepazīties ar jaunajiem zīmola modeļiem, bet arī uzdot jautājumus "Audi" instruktoriem. Lielāko sabiedrības uzmanību piesaistīja FIA GT3 sacīkšu auto "R8 LMS", kas Baltijas valstīs bija izlikts apskatei pirmo reizi.

"Audi" spēkratu parāde norisinājās svētdien, 14. augustā, superauto kolonnai plkst. 18.15 izbraucot no AB Dambja, eskorta pavadībā pārbraucot pāri Akmens tiltam un, izbraucot cauri Rīgas centram, tie ieradās Brīvības pieminekļa laukumā, kur automašīnas uzturējās no plkst. 18.30 līdz pat plkst. 20.30.

Jāatzīmē, ka "Audi R8" un "RS" sērijas superauto Rīgas un Jūrmalas ielās varēja redzēt arī sestdien, 13. augustā, kad tās bija devušās testa braucienā. Desmit automašīnas dienas pirmajā pusē izbrauca uz Jūrmalas šosejas un līdz plkst. 14 priecēja Jūrmalas iedzīvotājus un viesus. Savukārt pēc auto novietošanas Jomas ielā, "Audi R8" un "RS" sērijas superauto izbrauca caur Rīgas centram un Vecrīgai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!