Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Land Rover" publicējusi fotogaleriju ar "Autobiography" modifikācijas "Range Rover" apvidus automobiļu 21 gadu vēsturi. "Autobiography" ir visgreznākais "Land Rover" apvidnieku komplektācijas līmenis.

Pirmais "Range Rover Autobiography" modifikācijas apvidnieks tika prezentēts 1993. gadā un tirdzniecībā nonāca gadu vēlāk. Izvēloties "Autobiography" versiju, klientiem bija plašākas virsbūves krāsojuma toņu, interjera apdares materiālu un aprīkojuma izvēles iespējas.

Kad "Land Rover" ievēroja, ka pieprasījums pēc "Autobiography" modifikācijām ir ļoti augsts, britu autoražotājs to ieviesa arī turpmākajiem modeļiem. Īpaši ekskluzīvs ir pagarinātās riteņu garenbāzes "Range Rover LSEi", kas "Autobiography" modifikācijā tika izgatavots tikai 25 vienībās.

Ne tikai eksterjera un interjera apdare atšķir "Autobiography" no standarta versijām. Tās ir arī tehnoloģijas – piemēram, 90. gadu sākumā šīs dārgākās komplektācijas apvidnieks tika aprīkots ar faksa aparātu aizmugurē sēdošo pasažieru atdalošajā centrālajā konsolē. Savukārt 90. gadu beigās tika piedāvāta satelīta navigācija, tālrāde un video sistēma.

"Range Rover" trešajā paaudzē, kas debitēja 2002. gadā, "Autobiography" versijā tika piedāvāta īpaši izsmalcināta audio sistēma un DVD atskaņotājs. Jaunajā modelī bija arī plašākas individualizācijas iespējas, sākot ar izvēlēto krāsu un beidzot ar koka apdari.

2011. gadā "Land Rover" ieviesa līdz tam visdārgāko "Range Rover 500 Autobiography" modifikāciju, kas maksāja vairāk nekā 160 tūkstošus eiro. Šīs versijas automobilis tika pozicionēts tiem, kuri "Range Rover" izmanto braukšanai ar algotu šoferi.

Šobrīd "Land Rover" piedāvā "Range Rover Autobiography Black" modifikāciju, ko izstrādājusi "Jaguar Land Rover" kompānijas īpašo spēkratu nodaļa "Special Vehicle Operations". Šim automobilim ir pagarināta riteņu garenbāze, panorāmas stikla jumts, aizmugurējie sēdekļi ar apsildes, atvēsināšanas un masāžas funkciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!