Foto: Publicitātes foto

Oficiālais "Bentley" partneris Baltijā "Bentley Rīga" modernizējis esošā autosalona telpas Rīgā, Krasta ielā 5, atbilstoši jaunajiem "Bentley Motors" korporatīvās identitātes standartiem.

"Bentley Rīga" autosalons ir ieguvis modernas un gaišas telpas, kas aprīkotas ar visaugstākas kvalitātes, roku darinātām mēbelēm, kuru dizains aizgūts no "Bentley" automašīnām. Katram interjera elementam ir pievērsta īpaša uzmanība, lai tas saskanētu ar kopējo salona eklektiku, korporatīvo identitāti un izceltu automašīnu kā svarīgāko elementu.

Autosalona kopējā tirdzniecības platība paliek nemainīga, sasniedzot gandrīz 500 kvadrātmetru, tādejādi ļaujot izstādīt plašo "Bentley" modeļu klāstu, tajā skaitā pēdējo no jaunumiem – grezno apvidnieku "Bentayga".

Kā norāda "Bentley Rīga" tirdzniecības vadītājs Pēteris Spredzis: "Esam ļoti priecīgi prezentēt "Bentley" atjaunotā salona telpas, kas parāda "Bentley" zīmola svarīgākās vērtības – kvalitāti, roku darbu un modernākās tehnoloģijas ne tikai automobiļos, bet arī vidē, kurā tie tiek tirgoti. Jaunais dizaina standarts tiek prezentēts gandrīz vienlaicīgi ar jauno, augstākās luksusa klases apvidus automobili "Bentley Bentayga", kas ir vienīgā šāda klases automašīna pasaulē. Īpašai automašīnai nepieciešams īpašs autosalons."

"Bentley Rīga" veiksmīgi darbojas Baltijas auto tirgū jau kopš 2007. gada, piedāvājot klientiem visu aktuālo "Bentley" modeļu klāstu, mazlietotās automašīnas, kā arī pēcpārdošas pakalpojumus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!