Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā sestdienā, 11. maijā, norisinājās biedrības "BMW E46 Club Latvia" rīkotais vasaras sezonas atklāšanas pasākums, kas bija paredzēts BMW 3. sērijas (E46) automobiļu entuziastiem. Šajā pasākumā ieradās 121 automašīna un 249 apmeklētāji.

BMW E46 modeļa entuziasti no visas Latvijas pulcējās Rīgā, lai drīz pēc tam dotos kopīgā braucienā līdz Jelgavai. Kamēr vissīvākie autobraucēji pierādīja sevi trasē, lai spēkotos dragreisa un veiklības stafetēs, pārējiem dalībniekiem bija iespēja pierādīt sevi citās aktivitātēs – gan pārbaudot savas spēka spējas, gan arī zināšanas.

Iepriekšējos gados biedrība "BMW E46 Club Latvia" šajos pasākumos ir sapulcējusi vienuviet līdz pat 109 šī modeļa automašīnām, tādējādi šogad ir uzstādīts jauns pasākuma apmeklējuma rekords.

E46 ir BMW 3. sērijas ceturtās paaudzes modeļa rūpnīcas kods. E46 ražošanā tika ieviests 1998. gadā, nomainot priekšgājēju E36. Tika izlaistas piecu modifikāciju virsbūves – sedans, kupeja, universālis, hečbeks un kabriolets. Kā pēdējais E46 eksemplārs no konveijera 2007. gadā noripoja kabriolets.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!