Foto: Publicitātes foto

Interneta izsoļu portālā "eBay" pārdošanā izlikts pārbūvēts jeb patiesībā izkropļots 60. gadu leģendārais "Jaguar E-Type" automobilis, par kuru īpašnieks prasa 80 tūkstošus dolāru (73 472 eiro). Tomēr pagaidām neviens nav solījis vairāk par sešiem tūkstošiem dolāru, kaut arī līdz izsoles beigām palikušas tikai trīs dienas.

Par pamatu projektam izmantots 1968. gada "Jaguar E-Type", kuru īpašnieks vēlējies, visticamāk, pārbūvēt par dragsteru. Klasiskajam automobilim, piemēram, skaistie priekšējie lukturi aizstāti ar agregātiem no 2004. gada "Ford Taurus", bet dzinējs tam uzstādīts no 1990. gada "Chevrolet" ar 5,7 litru darba tilpumu.

Lai arī automobilis saglabājis oriģinālo "Jaguar E-Type" priekšējo vējstiklu, tam ir nozāģēts jumts un uzstādīts aizmugurējais balstrāmis no 1974. gada "Cadillac", bet sēdekļi aizgūti no "Datsun 240Z". Aizmugurējie riteņi automobilim ir izvirzīti ārpus virsbūves gabarītiem, kā jau dragsteram.

Jāatzīmē, ka lietots standarta 60. gadu "Jaguar E-Type" braucošā stāvoklī maksā no 25 tūkstošiem eiro, liecina Eiropā lielākā automobiļu sludinājumu portāla "Mobile.de" datubāze.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!