Foto: Publicitātes foto
Rallija sezona Baltijā ir noslēgusies, fotogrāfi Raimonds Volonts un Jānis Asaris nākuši klajā ar 2019. gada labāko kadru izlasi, izdodot kalendāru. Arī šogad A3 formāta kalendārā atainoti interesantākie, skaistākie, iespaidīgākie kadri no rallija trasēm Baltijā.

Šī gada kalendāra moto ir "Viens vienīgs "action!"" Pateicoties labajai sadarbībai starp Latviju un Igauniju, Latvijas rallijam šis gads noteikti ir pagājis igauņu zīmē – ne velti Latvijas čempionāta vasaras posmi notika tieši pie ziemeļu kaimiņiem. No posma Otepes apkaimē, kas bija arī pasaules čempionāta reklāmas posms, kalendārā atainoti gan jaunākie WRC auto, kuri piedalījās "RallyEstonia", gan kādā no mēnešiem arī 2019. gada pasaules rallija čempions Ots Tanaks. Krāšņi attēli atspoguļos notikumus allaž neprognozējamo laika apstākļu pārņemtā Sāremā rallijā.

Fani kalendārā atradīs arī kadru no dullo itāļu kupli apmeklētā "RallyLegend" pasākuma, kur atmosfēru palīdzēja uzkurināt arī brāļu Velmes ekipāža ar savu "Audi Quattro A2".

Kā jau ierasts, līdzjutēju ērtībām kalendārā ir norādīti uz publicēšanas brīdi oficiāli zināmie pasaules un Eiropas rallija čempionātu norises datumi. Kalendārs "Rallijs Latvijā" tapis ar "Petro Canada Lubricants" oficiālā izplatītāja Latvijā SIA "VA Motors" atbalstu.

Kalendāru jau no šī mēneša var iegādāties "Rimi" hipermarketos, "Maxima XX" un "XXX" veikalos, kā arī "Narvesen" un citās preses tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!