Foto: Publicitātes foto

Izsoļu vietnē "eBay" pārdošanā nonācis BMW 7. sērijas limuzīns (E38 – rūpnīcas indekss), kas kopš iegādes brīža Polijā ievietots speciālā kapsulā ar gaisa recirkulāciju. Šobrīd vairāksolīšana sasniegusi jau 55 tūkstošus eiro, bet līdz izsoles beigām vēl ir piecas dienas.

1997. gada luksusa sedana odometra rādījums ir 254 kilometri – pašreizējais automobiļa īpašnieks to savulaik bija iegādājies no kādas 1927. gadā dzimušas kundzes un uzreiz pēc tam ievietojis BMW glabāšanā garāžā.

Ņemot vērā, ka BMW limuzīns tika novietots nevis vienkārši garāžā, bet gan speciālā kapsulā ar regulētu gaisa cirkulāciju, automobilis, pēc īpašnieka vārdiem, šo 23 gadu laikā ir saglabājies ideālā stāvoklī. Sludinājumā norādīts, ka "neatradīsiet nevienu citu tā laika BMW 7. sērijas automobili tik labā stāvoklī". Lai arī automobiļa esošais īpašnieks tam ir jau otrais, pēc dokumentiem, tam joprojām ir bijis tikai viens īpašnieks – nu jau 93 gadus veca sieviete.

Konkrētais automobilis ir "BMW 740i" versijā – tas aprīkots ar 4,4 litru V8 atmosfērisko benzīna dzinēju, kas attīsta 286 zirgspēku jaudu un 420 ņūtonmetru griezes momentu. Klasiskās piedziņas limuzīnam ir piecpakāpju automātiskā pārnesumkārba.

E38 virsbūves BMW 7. sērija tika ražota periodā no 1994. līdz 2001. gadam. Eiropas lielākajā automobiļu tirdzniecības sludinājumu portālā Mobile.de ir tikai viens šīs paaudzes "BMW 740i" pārdošanas sludinājums, kā spēkratam ir mazāk nekā 100 tūkstoš kilometru nobraukums – par 65 tūkstošus kilometru nobraukušu 1995. gada "BMW 740i" īpašnieks prasa 23 tūkstošus eiro.

"eBay" sludinājumu ar zem kupola turēto BMW 7. sērijas limuzīnu var apskatīties, klikšķinot šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!