Foto: Gatis, Facebook.com

Atjaunotās riepas top, vecām riepām uzvulkanizējot jaunu protektora slāni – vieni tādas pērk un slavē, otriem sanāk pārmaksāt divreiz. Tieši kā otrajiem sanācis Gatim, kurš savā "Facebook" profilā publicējis Saldū atjaunotās ziemas riepas "Starway", kurām izbirusi daļa protektora slāņa jau pirmajā sezonā.

Gatis šīs mīkstā gumijas sastāva ziemas riepas nopircis autosportam zemās cenas dēļ, braukšanai pa sniegu un ledu. Tomēr pēc publicētā attēla un norādījuma, ka riepu nopircis par 45 eiro gabalā, kas patiesībā nav nemaz tik lēti (salīdzinot ar ķīniešu un korejiešu piedāvājumu), komentāros neviens vien steidz norādīt, ka "skopais maksā divreiz".

Tāpat komentāros pie šī attēla pieteikušies vēl divi lietotāji, kuriem bija līdzīgas problēmas ar Saldū atjaunotajām riepām. Bet citi metas aizstāvēt, ka ar tādām brauc jau ceturto ziemu, un nekādu problēmu.

Kā norāda Gatis, tad viņš par šo defektu informējis pārdevēju, kurš sākotnēji bija gatavs defektīvo riepu garantijas ietvaros nomainīt pret jaunu. Nogādājis brāķa riepu ar kurjeru pie tirgotāja, pēkšņi situācija mainījusies – "riepa nonāca Saldū, darbiniekam pret maiņu nebija pretenziju, bet tad uzrādās kaut kāda sieviete, cik sapratu māte viņam, kas sāka aurot un pasūtīja kurjeru trīs mājas tālāk".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!