Foto: Publicitātes foto

"Autobrova Motors" atvērto durvju dienas pasākumā vairāk nekā 300 apmeklētājiem tika prezentēts jaunais "Alfa Romeo Tonale". Šis ir markas pirmais apvidnieks ar hibrīddzinēju, kas iemieso Alfa Romeo metamorfozi. Kā norāda rūpnīcas pārstāvji, jaunais modelis ir izstrādāts, lai nodotu patiesu autentisku hibrīdauto vadīšanas pieredzi.

Latvijā "Tonale" būs pieejams ar 130 ZS 1,5 litru hibrīddzinēju vai 160 ZS 1,5 litru hibrīddzinēju. "Tonale Hybrid" ar 160 ZS hibrīddzinēju paātrinājumu līdz 100 km/h sasniedz 8,8 sekundēs, un tā maksimālais ātrums ir 210 km/h. Savukārt izvēloties spēkratu ar 130 ZS hibrīddzinēju, vadītājam vajadzēs vien 9,6 sekundes, lai ar šo auto sasniegtu 100 km/h.

Pasažieru komfortu nodrošinās divu zonu gaisa automātiskā klimata kontrole, multimediju sistēma, ventilējami un apsildāmi priekšējie sēdekļi, 14 skaļruņu "Harman Kardon" audio sistēma un bezvadu telefona uzlādes stacija.

Tāpat "Alfa Romeo Tonale" ir viens no retajiem modeļiem savā klasē, kas aprīkots ar daļēji autonomu parkošanās sistēmu, kas ļauj ērti pārredzēt un novērtēt apkārtni gan izbraucot, gan iebraucot stāvvietā.

"Alfa Romeo Tonale" ir pirmais transportlīdzeklis, kas jebkad ir aprīkots ar NFT digitālo sertifikātu. Tehnoloģija ir balstīta uz "blokķēdes kartes" koncepciju, kas ir konfidenciāls un nemodificēts digitālais reģistrs, kurā tiek reģistrēta katra transportlīdzekļa galvenā informācija. Šī lietošanai gatavā, ilgtspējīgā un atšķirīgā funkcija uzsver "Alfa Romeo" novitāti. Pamatojoties uz klienta izvēli, NFT ģenerē sertifikātu, kurā tiek reģistrēti dati par transportlīdzekļa kalpošanas laiku. Šo sertifikātu var izmantot, lai pārliecinātos, ka transportlīdzeklis ir labi uzturēts un tādējādi reprezentē tā patieso vērtību.

"Tonale" ir pirmais solis "no 0 līdz 0" procesā. Modelis ir Alfa Romeo lielākais virzītājs pretim mērķim – no 0% elektrisko automobiļu līdz 0% emisiju piecu gadu laikā.

"Alfa Romeo Tonale" cena Latvijā ir, sākot no 34 990 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!