Foto: DELFI

Ceturtdien, 8. jūnijā, tika prezentēts jaunais "Range Rover" modelis "Velar". Pasākums notika restorānā "Riga Sunset Lounge" Andrejsalā. Uz "Velar" atklāšanu tika aicināti viesi, preses pārstāvji, auto ražotāja pārstāvji un "Inchcape Motors Latvia" grupas vadība.

Vakara gaitā visi klātesošie pirmo reizi Latvijā varēja apskatīt jauno "Range Rover Velar", iegūt detalizētu informāciju no produktu speciālistiem, kas iepazīstināja visus ar jaunā modeļa koncepciju un inovatīvajiem risinājumiem tajā. Viesus ar muzikālu priekšnesumu pārsteidza un iepriecināja Intars Busulis un "Abonementa orķestris".

"Šis ir ļoti gaidīts modelis "Range Rover" saimē. Tas jau kopš pirmās prezentācijas dienas ir izraisījis milzīgu interesi gan pasaulē, gan arī pie mums. "Velar" iezīmē akcentus un dizaina virzienu nākamajām "Range Rover" paaudzēm un jauniem modeļiem," automobiļa prezentācijā komentēja Dmitrijs Zeļeņins, "Inchcape Motors Latvija Jaguar Land Rover" direktors.

"Velar" ir pilnīgi jauns modelis "Range Rover" saimē. "Land Rover" galvenais dizainers Gerijs Makgoverns "Velar" dēvē par avangarda "Range Rover". "Tas zīmolam paver jaunas glamūra, mūsdienīguma un elegances dimensijas. "Range Rover Velar" maina pilnīgi visu," saka Makgoverns.

"Velar" modelis, tāpat kā visi "Range Rover", ir spējīgs apvidus pārvarēšanā – automobilis aprīkots ar pastāvīgo pilnpiedziņas sistēmu "Terrain Response".

"Range Rover Velar" būs apskatāms 9. un 10. jūnijā "Inchcape Motors Latvia Jaguar Land Rover" salonā Dārzciema ielā 60a. Tā ir vienreizēja iespēja aplūkot klātienē šo jaunāko "Range Rover" modeli pirms tas nonāks pie klientiem augustā.

"Range Rover Velar" cena Latvijā ir no 59 900 eiro, ieskaitot PVN.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!