Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 21. jūlijā, Latvijā lielākās lauksaimniecības tehnikas lauka demonstrācijas pasākumā "Lauku diena Jožos", kas šogad svinēja savu desmito jubileju un tradicionāli norisinājās uz tikko kā nopļauta zemnieku saimniecības "Joži" lauka Jaunpils pagastā, "Amserv Motors" sadarbībā ar "Toyota Baltic" prezentēja jaunākās paaudzes "Toyota Hilux".

Lielāko pasākuma norises dienas daļu visi interesenti varēja izmēģināt četrus jaunos "Hilux" gan braucienā pa šoseju, gan pa dažādas kvalitātes lauku ceļiem un "saldajā ēdienā" – izbraukt pa pasākuma vietai tuvumā esošās mototrases posmu, lai izbaudītu "Toyota" apvidus auto iespējas. Testa braucieniem bija pieejami arī "Toyota RAV4" un "RAV4 Hybrid", kā arī "Land Cruiser". Stenda ekspozīcijā bija apskatāms arī pilnīgi jaunais "Toyota Proace" kravas mikroautobuss.

1968. gadā tika uzsākta leģendārā "Toyota Hilux" ražošana. Piedzīvojumu meklētājs, bezceļu karalis un čakls darbarūķis – tāds ir "Hilux". Tā jaunākajā, astotās paaudzes modelī, līdzās esošajām pamatvērtībām, ieviestas būtiskas inovācijas vadāmības, gaitas un komforta uzlabošanā.

Lai arī vizuāli "Hilux" saglabā savu robusto pikapa tēlu, kopējais dizains un interjera stils ieturēts pēc "Toyota" izstrādātā "Tough and Emotional" koncepta, kas uzsver – "Hilux" ir arī lielisks auto ģimenēm un aktīva dzīvesveida cienītājiem, piemērots gan īsākiem, gan garākiem ceļojumiem.

"Hilux" aprīkots ar "Toyota" jaunāko 2,4 litru dīzeļdzinēju un sešu pakāpju automātisko vai manuālo transmisiju. Šāda dzinēja un transmisijas kombinācija nodrošina degvielas patēriņu sākot no septiņiem litriem uz 100 km.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!