Foto: Publicitātes foto

Pirms gadiem diviem uz Latvijas ceļiem nonāca motorizēta balta kariete uz "Chrysler PT Cruiser" modeļa bāzes – vieni apbrīnoja, citi pēla šo radošo domu lidojumu. Automobili varēja apskatīt gan autoizstādē Ķīpsalā, gan tas bija pieprasīts kāzinieku vidū. Tagad Baltijā šīs modifikācijas spēkrats ir nonācis tirgošanā un ikkatrs par 32 tūkstošiem savā īpašumā var iegūt īstu un braucamu karieti.

Šīs modifikācijas limuzīns nevienu reizi vien pabijis dažādos ārvalstu medijos un to apkopojumos par ērmīgākajiem spēkratu pārbūves projektiem. Izrādās, šīs modifikācijas limuzīnu sauc "Royal Limo Phaeton" un to Sanktpēterburgā izgatavo kompānija "XXXLimo".

Salīdzinājumā ar tradicionālajiem pagarinātajiem limuzīniem šajā jaunais pāris var nostāties pilnā augumā, kas atvieglina iekāpšanu un izkāpšanu, īpaši jau līgavai ar kuplu kleitu.

Baltijā pārdošanā nonākušais "Royal Limo Phaeton" eksemplārs ir ar Igaunijas reģistrācijas numurzīmēm, tapis uz 2001. gada izlaiduma "Chrysler" bāzes un ir aprīkots ar 140 zirgspēku jaudīgu divlitru benzīna dzinēju. Salīdzinājumam – 2000. gadu sākuma "Chrysler PT Cruiser" šobrīd var iegādāties par vienu līdz diviem tūkstošiem eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!