Foto: Publicitātes foto

"Jaguar Land Rover" zīmolu pārstāvis "Inchcape Motors Latvia" 26. jūlijā vēris jauna autocentra durvis, un tas ir lielākais "Jaguar Land Rover" autocentrs Baltijā, informē autocentra vadība, piebilstot, ka šobrīd tajā apskatāmas īpaši ekskluzīvas automašīnas.

"Ļoti lepojamies ar Jaguar Land Rover desmit gadus ilgo vēsturi Latvijā. Šajā laikā "Inchcape Motors Latvia" ievērojami stiprinājusi "Jaguar" un "Land Rover" zīmolus šajā valstī, un jaunā autocentra atvēršana šo sadarbību attīstīs vēl tālāk," stāsta Inchcape Ziemeļeiropas un Krievijas Reģiona Mazumtirdzniecības rīkotājdirektors Sanktpēterburgā un Ziemeļeiropas valstīs Timofejs Gerasjkins.

Atklāšanā bija ekskluzīva iespēja novērtēt un iegādāties "Jaguar XE SV Project 8", kas autocentrā būs skatāms līdz 30. jūlijam, un atjaunoto "Land Rover Discovery Sport", kuru varēs aplūkot līdz 2. augustam.

Jaunais autocentrs atrodas Kārļa Ulmaņa gatvē 70, virzienā uz Jūrmalu. Autocentrā tirgo jaunus un mazlietotus automobiļus, piedāvā servisa pakalpojumus, rezerves daļu, kā arī zīmola aksesuāru un dzīvesstila preču tirdzniecību.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!