Foto: Publicitātes foto
Ar svinīgu pasākumu saulainās Francijas noskaņās atklāts jaunais "Karlo Motors" "Citroën" autocentrs, "Karlo Motors" kļūstot par oficiālajiem šī franču auto zīmola pārstāvjiem Latvijā.

Novērtējot "Citroën" zīmola pārmaiņas pēdējo gadu laikā, "Karlo Motors" uzskata, ka "Citroën" zīmolam ir liels potenciāls Latvijas tirgū, un dīlera plānos ietilpst parādīt, ka šis franču automobilis ir mūsdienīgs, stilīgs, dinamisks un kvalitatīvs.

"Karlo Motors" turpmāko darbību Rīgā, Biķernieku ielā 120, saista gan ar franču auto zīmola pārstāvniecību, gan "Citroën" un "Škoda" servisa nodrošināšanu. Tāpat "Škoda" un "Volkswagen" auto servisu "Karlo Motors" turpina nodrošināt savā auto centrā Kleistu ielā 31.

Svinīgajā atklāšanas pasākumā piedalījās 2017. gada pasaules čempions motokrosā MX2 klasē Pauls Jonass, kas viesus priecēja ar iespaidīgu moto šovu un vēlāk "Karlo Motors" salona telpās aizvadīja arī savu vienīgo preses konferenci Latvijā pēc čempiona titula iegūšanas.

Viesu un sadarbības partneru vidū pulcējās lielāko Latvijas uzņēmumu pārstāvji, kā arī Latvijā ievērojami sportisti – Latvijas labākais snovbordists Toms Petruševičs, "Red Bull Ragnarok 2017" ziemas kaitborda sacensību uzvarētāja Aija Ambrasa, neskaitāmu "slam dunk" konkursu uzvarētājs basketbolists Kristaps Dārgais un citi Latvijā zināmi sporta aprindu pārstāvji.

Svinīgajā pasākumā "Karlo Motors" Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretāram Edgaram Šnepam dāvāja četras automašīnas, tādejādi jaunais "Citroën" dīleris Latvijā "Karlo Motors" turpina sadarbību ar Latvijas Basketbola savienību un Latvijas nacionālo vīriešu basketbola izlasi. Pasākuma laikā "Citroën" automašīna tika pasniegta arī "Sporta Studijas" pārstāvjiem, ko "Karlo Motors" atbalsta jau trešo sezonu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!