Foto: Līga Pētersone

Ceturtdien, 24. septembrī, nosvinēta "Škoda" dīlercentra "Green Motors" trīs gadu jubileja un pasākuma apmeklētājiem prezentēts pilnībā elektriskais krosovers "Enyaq iV".

"Škoda" auto tirdzniecības un pilna servisa centrs durvis apmeklētājiem vēra 2017. gada rudenī kā modernākais dīlercentrs Latvijā. "Green Motors" autosalons būvēts atbilstoši "Škoda" jaunākajiem standartiem.

Jau pirmajā "Green Motors" darbības gadā "Škoda" marka sasniedza Latvijas pārdotāko auto TOP-3 un šobrīd "Škoda" jau nopietni pretendē uz līdera pozīciju.

Šo trīs gadu laikā vairāk nekā 3500 jaunas "Škoda" automašīnas no "Green Motors" autosalona ir atradušas ceļu pie saviem jaunajiem īpašniekiem. Savukārt servisā klienti apkalpoti vairāk nekā 22 000 reižu.

"Kā uzņēmums, kura galvenā vērtība ir savu darbu mīloši cilvēki, esam īpaši gandarīti par komandu veidojošiem nozares dimantiem, jo, neskatoties uz sākotnējā darbinieku skaita divkāršošanu – no 26 darbiniekiem un šobrīd nodarbinot jau 68 darbiniekus – uzņēmuma kodolu veido labākie nozares speciālisti," norāda "Green Motors" izpilddirektors Andris Sivickis.

"Vēlos izteikt pateicību visiem mūsu veiksmes stāsta arhitektiem un vienlaicīgi apliecināt, ka arī turpmāk "Green Motors" visaugstāko vērtību piešķirs cilvēkiem un turpinās attīstīties atbilstoši uzņēmumu virzošajām vērtībām – sadarbība, sapratne, izaugsme, neatlaidība un kompetence," rezumē Sivickis.

Servisa klientu apmierinātības rādītājs šajos trīs gados ir viens no augstākajiem pasaules "Škoda" dīleru tīklā – 92,18%. "Mūsu pēcpārdošanas nodaļas 2019. gada veikums atzinīgi novērtēts ne tikai Baltijas, bet arī pasaules mērogā – "Škoda" rūpnīca ierindojusi mūs TOP-5 autodīleru vidū," informēja "Green Motors" izpilddirektors.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!