Foto: Publicitātes foto

20. februārī Rīgā, Biķernieku ielā 125, ar svinīgu pasākumu tika atklāts jaunākais un modernākais "Škoda" dīlera centrs – "Verte Auto". Šis ir Latvijā un Baltijā, kā arī Austrumeiropā modernākais un mūsdienīgākais "Škoda" dīlera centrs.

Atklāšanas pasākuma laikā "Škoda" uzsāka jaunākā uzlādes hibrīda modeļa "Superb iV" tirdzniecību. Šis ir pirmais "Škoda" automobilis ar hibrīdiekārtu, kura kombinācijā ar benzīna iekšdedzes dzinēju darbojas no tīkla lādējams elektromotors. Latvijā šāds auto maksās no 31 tūkstoša eiro.

"Verte Auto" celtniecība tika uzsākta 2019. gada sākumā, un savas durvis apmeklētājiem vēra pagājušā gada novembrī. Kopējā autosalona platība ir 650 m2, kur tiek eksponēti jaunākie "Škoda" modeļi. Savukārt servisa zona ir 900 m2 platībā, kur tiek nodrošinātas garantijas un pēcgarantijas apkopes, remonta darbi un pakalpojumi.

Pasākuma laikā ikvienam apmeklētājam bija unikāla iespēja apskatīt arī jaunākās paaudzes "Škoda Octavia Combi" modeli, kurš tika prezentēts pērn 11. novembrī Prāgā – šis datums zīmīgi sakrīt ar "Verte Auto" pirmo reālo darbības uzsākšanu Rīgā.

Pasākuma laikā salonā publiskai apskatei tika izvietota pirmās paaudzes "Škoda Octavia", tādējādi ikvienam bija iespēja pārliecināties arī par tehnoloģiju progresu pēdējos gados. "Octavia" ir "Škoda" nozīmīgākais modelis, kas 60 gadu laikā ir nonācis pie septiņiem miljoniem klientu visā pasaulē.

Pagājušajā nedēļā "Škoda" nāca klajā ar sava jaunā – pirmā e-krosovera modeļa nosaukumu "Enyaq" –, kurš iepriekš zināms ar koncepta nosaukumu "Vision iV". "Škoda Enyaq" pasaules prezentācija gaidāma šī gada pavasarī un pirmās piegādes klientiem Eiropā gaidāmas gada nogalē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!