Foto: Publicitātes foto

Apliecinot "Škoda" dīleru tīkla attīstības nākošo posmu, trešdien, 24. aprīlī, Rīgā, Biķernieku ielā 125 svinīgi tika iemūrēts topošā "Škoda" autocentra, kas ir investīciju grupas "Tallinna Kaubamaja Grupp" jaunā pilna servisa autocentra "Verte Auto", pamatakmens un laika kapsula. Jaunā "Škoda" dīlera – auto tirdzniecības un servisa centra atklāšana paredzēta jau šī gada oktobrī.

"Verte Auto" būs otrais pilna servisa "Škoda" dīleris Rīgā, pēc tam kad "Auto 100" sadarbībā ar "Škoda Auto" 2017. gada oktobrī uzsāka zīmola restrukturizāciju Latvijā. Jau 2018. gada laikā "Škoda" zīmols sevi nostiprināja pārdotāko auto zīmolu TOP 3 arī pie jaunizveidotā sākotnējā dīleru tīkla.

"Šīs laika kapsulas iemūrēšanas laiks simboliski sakrīt ar laiku, kad pavisam nesen autoizstādē Rīgā savu Baltijas debiju piedzīvoja jaunais zīmola kompaktklases modelis "Škoda Scala", un dīlera atklāšanas laikā paredzēta mazās klases pilsētas krossovera "Škoda Kamiq" ienākšana Latvijas tirgū. Šī gada otrajā pusē modeļa modernizēšanu (facelift) piedzīvos zīmola flagmanis "Škoda Superb", kas būs pieejams arī ar "Plug-In Hybrid" tehnoloģiju. Jau nākamā gada pašā sākumā tirgū sagaidām jauno "Škoda Octavia" un drīz pēc tam zīmola jaunos elektriskos automobiļus. Šie jaunumi vien apliecina par papildspēku nepieciešamību", un mums ir ļoti liels gods, kad "Škoda" dīleru saimei pievienojas nozarē pieredzes bagāts un spēcīgs partneris "Tallinna Kaubamaja Grupp" personā investējot "Verte Auto" dīlercentrā," uzsver "Auto 100" Latvijas filiāles vadītājs Māris Jansons.

"Topošais autocentrs pilnībā iemiesos čehu autoražotāja "Škoda Auto" jauno identitāti un kvalitātes standartus. "Verte Auto" mūsdienīgajā "Škoda" autosalonā klientiem būs pieejami zīmola aktuālākie automobiļu modeļi un standartiem atbilstoša servisa zona nodrošinās jauno auto sagatavošanu, garantijas un pēcgarantijas apkopes un remonta iespējas. Šajā kompleksā ir plānots arī attīstīt modernu virsbūvju un krāsošanas cehu," stāsta "Verte Auto" valdes loceklis Tenu Pīrmā.

"Topošais "Verte Auto" autocentrs tiek būvēts ar skatu nākotnē, līdz ar to būsim gatavi piegādāt un apkalpot arī nākotnē gaidāmos jaunos "Škoda" modeļus, tai skaitā elektromobiļus," atklāj "Verte Auto" tirdzniecības vadītājs Jānis Cunskis.

Svinīgajā laika kapsulas iemūrēšanas pasākumā piedalījās pārstāvji no projektā iesaistītajām kompānijām "Auto 100", "Verte Auto", "Tallinna Kaubamaja Grupp" un būvniecības uzņēmuma "Aimasa".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!