Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 24. oktobrī, Tallinā tika atvērts modernākais pilna apjoma "Volkswagen" (VW) tirdzniecības un servisa centrs Baltijā. "Moller Auto Ülemiste" ir pirmais dīlercentrs Baltijā, kas ir pilnībā piemērotas VW jaunajai elektrisko automobiļu sērijas "ID." apkalpošanai un pārdošanai.

Par godu šim notikumam VW jaunajā dīlercentrā demonstrēja elektrisko un pilnībā autonomo konceptautomobili "ID. Buzz". Jau šodien un rīt, 25. un 26. oktobrī, ikvienam interesantam ir iespēja iepazīties ar unikālo "ID. Buzz" automobili jaunajā "Ülemiste" autosalonā Tallinā.

Šī ir pirmā reize, kad "VW ID. Buzz" ir pieejams publiskai apskatei ārpus lielajām pasaules auto izstādēm. Plānots, ka pirmie "ID." sērijas automobiļi nonāks Latvijas tirgū jau 2020. gada sākumā.

"VW ID. Buzz", kas pasaules debiju piedzīvoja 2017. gadā, ir aprīkots ar diviem elektromotoriem, kuru kopējā jauda sasniedz 370 ZS, kas enerģiju iegūst no 111 kWh akumulatoru komplekta. Ar pilnu uzlādi šis VW elektriskais mikroautobuss spēj nobraukt līdz 600 kilometru distanci.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!