Foto: Zozefe / Instagram

"Ferrari", "Lamborghini", "Bentley"... Apetīte rodas ēdot – iepriekšminēto zīmolu plejādi valšķīgās Betijas ģimenes autoparkā papildinājis vēl viens lepns superauto, britu luksusa sportiskā kupeja "Aston Martin DB11". Lai par to paziņotu pasaulei pēc iespējas efektīvākā veidā, šis auto tika novietots laukumā pie Brīvības pieminekļa un nofotografēts. Tāpat tas tika izdarīts uz Merķeļa ielas ietves pie Vērmanes dārza.

Neskatoties uz to, ka abās minētajās vietās ar automobili braukt un novietot to stāvēšanai nav atļauts, Betijas "Instagram" profilā šīs fotogrāfijas saņēmušas vairāk nekā simts "sirsniņu" jeb "patīk" atzīmju. Spriežot pēc šo bilžu pavadošā teksta, likumnepaklausīgā fotosesija notikusi svētdien, 22. oktobrī.

Lai arī fotogrāfijās "Aston Martin DB11" numurzīme ir aizkrāsota, redzams, ka tā ir izdota Vācijā. Savukārt kādā agrāk tapušā fotogrāfijā, to pagaišinot pēcapstrādē, redzams, ka šī Vācijas numurzīme ir "STA HN1".

Betija ar savu vīru, somu Kari Vārlūsu, dzīvo tepat Jūrmalā, tomēr pārējos greznos superauto rotā Igaunijas valsts reģistrācijas numurzīmes. Tiesa, pirmās pāris nedēļas dzeltenais "Ferrari" pabija ar Latvijas numurzīmēm, bet drīz tika pārreģistrēts Igaunijā.

"Aston Martin DB11" debitēja 2016. gadā kā "DB9" modeļa pēctecis. "DB11" ir zīmīgs ar to, ka tas ir pirmais "Aston Martin" modelis ar turbopūti – 5,2 litru V12 dzinējam tādas ir veselas divas. Rezultātā motors attīsta 600 ZS jaudu un 700 Nm griezes momentu, ļaujot no vietas līdz 100 km/h paātrināties 3,9 sekundēs un maksimāli sasniegt 322 km/h. Jauns "Aston Martin DB11" maksā no 239 tūkstošiem eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!