Foto: Publicitātes foto

"Harley-Davidson" oficiālais pārstāvis Latvijā SIA "Motofavorīts" pašā Vecrīgas sirdī, Kaļķu ielā, atvēris vēl vienu "Harley-Davidson" veikalu "Fashion Shop Vecrīga".

Pasākuma atklāšanu apmeklēja ar motociklu dzīvi saistītas personas – "Harley-Davidson" motokluba "H.O.G. Latvija" pārstāvji, moto instruktors Uģis Spēlmanis, VAS Valsts nekustamie īpašumi valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Tols ar kundzi Līgu, restorāna "Moonshine" īpašnieks Raimonds Ungurs, TV raidījums "Motociklisti" un tā veidotājs Arnis Blodons, kā arī žurnālisti.

"Tas ir unikāls gadījums, kad "Harley-Davidson" ir piekritis kādās citās, ar motocikliem nesaistītās telpās izvietot savu pārstāvniecību. Eiropā šādu precedentu nav. Tas ir jauki, ka ceļojošie tūristi ar motociklistu pieredzi Rīgas centrā varēs iegādāties apģērbus un suvenīrus, nofotografēties pie "Harley-Davidson Latvija" filiāles vecpilsētas centrā", komentē "Motofavorīts" valdes priekšsēdētājs Gatis Panavs.

Raimonds Ungurs, restorānsa "Moonshine" īpašnieks: "Sirds lieta ir rokenrols, amerikāņu auto. "Harley-Davidson" ir par atraktīvu un radošu vidi, kuru motobraucēji tikai pozitīvi papildinās. Tāpēc esmu priecīgs, ka "Harley-Davidson" ir devis piekrišanu atvērt savu nelielo pārstāvniecību arī "Moonshine" telpās. Tas nav bizness, tas drīzāk ir dzīvesstils."

Uģis Spēlmanis: "Galvenais, ko novēlu visiem, kuri grib braukt – neatkāpies no sapņa! Vieta centrā ir jauka, varbūt cenas ikdienas cilvēkam šķitīs paaugstas. Bet tā – viss, kas saistīts ar motocikliem, ir super!"

"Ir forši, ka varam pasapņot par motocikliem. "Harley" gan ir noteikta gada gājuma braucējiem, kuriem nekas vairs pasaulei nav jāpierāda. Kā liecina negadījumu statistika, tad šie braucēji nepatikšanās iekuļas reti. Vieta krāsaina, ar savu auru," tā moto eksperts Oskars Irbītis.

"Svarīgi apzināties, ka "Harley-Davidson" kā motociklu zīmols, ir ieguvis daudz plašāku jēdzienu. Ne tikai transporta līdzeklis, bet veselas izklaides industrijas, kultūras un "esmu citāds" simbols. Šodien mēs ar motociklu ne tikai ceļojam, pavadām nedēļas nogales, tas ir sava veida sociālais medijs. Un nu vecpilsētā ir savs stūrītis, kur satikt draugus, papļāpāt par motocikliem un nofotografēties uz leģendas fona. Vieta, kura būs daudzās Rīgas viesu fotoatmiņās. Kopā, iespējams, ar mūsu sejām apcerot kārtējo motocikla braucienu," komentē kaislīgs moto braucējs un TV radiījuma 'Motociklisti" veidotājs Arnis Blodons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!