Foto: Publicitātes foto

Šovasar jūlijā Viļakā tika pabeigti pārbūves darbi uz autoceļa Gulbene - Balvi - Viļaka - Krievijas robeža (Vientuļi (P35)) posmā no Keišiem līdz Kiras upei, kas iekļauj Balvu un Abrenes ielu, portālu "Delfi" informēja "Latvijas Valsts ceļi".

Būvdarbu ietvaros līdz pamatiem ir pārbūvēta ceļa konstrukcija, kas ir pārklāta ar divām kārtām asfalta. Vienlaikus pilsētā ir izbūvēts lietus ūdens kanalizācijas tīkls, uzlabots ceļa apgaismojums un pagarinātž gājēju ietve. Šos būvdarbus veica SIA "Ceļi un tilti" par līgumcenu 4,34 miljoni eiro (ar PVN), kas finansēti no valsts budžeta.

Savukārt uz šī paša ceļa posmā no Viļakas līdz pat valsts robežai (63,07.-69,18. km) septembrī tika pabeigta seguma atjaunošana. Tur veikts iesēdumu remonts un profila labošana, kā arī ieklāta jauna asfalta virskārta. Šos darbus veica SIA "8 CBR" par līgumcenu 1,67 miljoni EUR (ar PVN), kas tika finansēti valsts budžeta papildu piešķirto 75 miljonu eiro ietvaros. Šajā cenā bija iekļauti arī seguma atjaunošanas darbi uz autoceļa Kārsava – Tilža - Dubļukalns posmā no Sudarbes līdz Dubļukalnam (38,35.-47,23. km), kur darbus noslēdza virsmas apstrāde.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!