Foto: F64
Pirmdien, 26. novembrī, kinoteātrī "Kino Citadele", Rīgā, notika žurnāla "TopGear Latvija" un "Honda" oficiālā izplatītāja "Nippon Auto" organizētā "Rush" filmas pirmizrāde žurnāla sadarbības partneriem.

Filma "Rush" ir balstīta uz patiesiem notikumiem. Tas ir stāsts par F-1 braucēja Džeimsa Hanta un Nikija Lauda piedzīvojumiem 70. gados, kad abi sportisti cīnījās par uzvaru pasaules čempionātā.

Filmas režisors ir Rons Hovards, un tās budžets ir 65 miljoni dolāru. Galvenās lomas filmā atveido Kriss Hemsvorts, kurš pazīstams ar dalību tādos kino darbos kā "Tors" ("Thor") un "Atriebēji" ("The Avengers"), un Daniels Bruls, kurš atveido austriešu F-1 braucēju Nikiju Laudu un pazīstams no filmas "Bēdīgi slavenie mērgļi" ("The Inglorious Bastards").

Starp citu, šajā filmā lomu atveido arī latviešu izcelsmes aktrise Egija Zviedre jeb Rain Elwood, kura jau vairākus gadus dzīvo ārzemēs un izveidojusi visai veiksmīgu aktrises karjeru starptautiskā līmenī. Filmā "Rush" Zviedrei uzticēta Džeimsa Hanta draudzenes loma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!