Foto: Publicitātes foto
Šogad "CelicaClub Latvij"a aizsāka jaunu tradīciju Latvijas auto klubu pasaulē – cīņu par Ceļojošo Sporta spēļu kausu. Galvenais pasākuma mērķis ir katru gadu apvienot auto klubus kopīgā sporta un atpūtas pasākumā, veicinot savstarpēju komunikāciju un sadarbību, portālu "Delfi" informēja pasākuma organizatori.

Aizvadītās sestdienas rītā seši aktīvākie Latvijas auto klubi pulcējās Ķeguma novada "Zarumos". Kā pirmā ieradās "Mercedes-Benz" un "BabeRacing" apvienotā komanda, kam sekoja "BMW E46", "BMW E36", Latvijas "Mazda" klubs, Latvijas "Honda Prelude" klubs un JDM.lv komandas dalībnieki.

Sacensības tika atklātas ar visiem kopīgu rīta rosmi uzmundrinošas mūzikas pavadībā, lai dalībnieki uzņemtu pozitīvisma lādiņu 10 stundas ilgajai cīņai par uzvaru. Turpinājumā komandas sacentās četrās klasiski improvizētās disciplīnās – volejbolā ar dvieļiem, basketbolā, futbolā ar regbija bumbu un slapjajā tautas bumbā, kā arī vēl četrās dažādās stafetēs, kuru veiksmīgai izpildei auto klubiem bija jābūt ne tikai pietiekami ātriem, fiziski izturīgiem un radošiem, bet arī sadarboties spējīgiem un psiholoģiski noturīgiem.

Kā pēdējais komandu uzdevums bija iepriekš sagatavots mājasdarbs, kura laikā sporta spēļu dalībniekiem bija iespēja demonstrēt iepriekš sagatavotu priekšnesumu par savu auto klubu. Šeit nepārspējami un ļoti pārliecinoši uzvaras laurus plūca "BMW E36" autoklubs.

Ļoti spraigā cīņā visas dienas garumā ar tikai viena punkta pārsvaru 1. vietu un Ceļojošo auto klubu kausu 2012. gadā ieguva Latvijas "Honda Prelude" klubs, aiz sevis atstājot "BMW E36" auto entuziastus. Savukārt 3. vietu izcīnīja JDM.lv komanda. Arī uzvarētāji atsevišķās disciplīnās ieguva vērtīgas balvas no pasākuma atbalstītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!