Foto: Publicitātes foto
Oficiālais BMW, "Ford", "Mazda", "Mini", "Jaguar" un "Land Rover" pārstāvis Latvijā "Inchcape Motors Latvia" pielāgojies valstī izsludinātajam ārkārtas stāvoklim, saīsinot autosalona darba laiku un kā pirmajiem jauno auto tirgotājiem Latvijā piedāvājot klientiem automašīnas iegādāties attālināti.

Ņemot vērā valsts kompetento institūciju ieteikumus par sociālo distancēšanos, jaunas un lietotas "Inchcape" pārstāvēto marku automašīnas turpmāk būs iespējams iegādāties arī attālināti. Visu iegādes procesu, sākot ar automašīnas apskatīšanu un beidzot ar tās piegādāšanu uz mājām, juridiskām personām būs iespējams veikt pilnībā attālināti caur e-pasta un/vai telefonisku saziņu ar autosalona tirdzniecības konsultantu. Fiziskām personām visa procesa laikā uz autosalonu būs nepieciešams atbraukt tikai vienu reizi. Tāpat rasti risinājumi arī attālinātai līzinga noformēšanai.

Ja klients vēlas, tad sazināšanās var notikt caur videozvanu, kura laikā pārdevējs izrāda salonā esošos automobiļus. Klientu ērtībai līdzšinējā viena automašīnas bilde interneta vietnēs papildināta ar vairākiem attēliem, kas ļauj no visām pusēm izpētīt automašīnas eksterjeru un interjeru.

Lai "Inchcape" autosalonu apmeklējumi būtu maksimāli droši, klientiem tiks nodrošināti roku dezinfekcijas līdzekļi un ievēroti distancēšanās pasākumi. Servisa klientiem tiks piedāvāta bezkontakta automašīnas nodošana servisa meistaram. Tāpat arī īpaša uzmanība tiek pievērsta testa un salonā esošo automobiļu dezinfekcijai. Pēc katra testa brauciena automašīnas tiek tīrītas un dezinficētas, kā arī ievērota pauze starp braucieniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!