Foto: Publicitātes foto

Klajā nācis jaunais "Kalendārs Rallijs Latvijā" – 2023. gada kalendārs tradicionāli atspoguļo Baltijas ralliju spožākos mirkļus.

Jau 22. reizi kalendārs priecēs autosporta fanus ar interesantām rallija automašīnām, efektīgi to veiktiem līkumiem un tramplīniem, kā arī skaistiem Baltijas reģiona dabas skatiem ātrumposmos un visu četru gadalaiku burvību.

"Esam gandarīti par katru ralliju organizatoru sacensībās ieviestu jaunumu, krāšņu vietu podiumam, jauniem, atraktīviem ātrumposmiem un tajos vēl nebijušiem elementiem, kas sportistiem var būt kā interesants izaicinājums, un kas noteikti priecēs gan rallija skatītājus, gan fotogrāfus," tā saka kalendāra autori, cerot uz fantastiskām bildēm nākošajā rallija sezonā.

2023. gada kalendārā būs redzama kārtīga ziema, kā arī kadri no WRC, ERC, Baltijas valstu un Somijas rallija čempionātiem. Pirmoreiz uz kalendāra pēdējā vāka būs arī stāstījums par rallija fotogrāfu ikdienu sacensību nedēļā.

Kalendāru no novembra vidus iespējams iegādāties "Rimi" hipermarketos, "Maxima" XX un XXX veikalos, "Narvesen", "Sky" un citās preses tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā.

"Kalendārs Rallijs Latvijā" tapis sadarbībā ar "Petro Canada Lubricants" izplatītāju Latvijā SIA "VAmotors".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!