Foto: Publicitātes foto
Tirdzniecībā Latvijā nonācis jaunais universālis "Dacia Logan MCV", kas pirmizrādi piedzīvoja pavasarī notikušajā Ženēvas autoizstādē. Automobiļa cena ir no 6245 latiem.

Jaunais "Dacia Logan MCV" pieejams ar kādu no četriem dzinējiem. Bāzes versijā tas aprīkots ar 1,2 litru atmosfērisko benzīna motoru, kas attīsta 75 zirgspēku jaudu un ir pieejams ar rūpnīcā ierīkotu LPG iekārtu, kas iekļauta ražotāja garantijā.

Tāpat pieejams jaunais "TCe 90" benzīna dzinējs, kas nodrošina ievērojami zemāku degvielas patēriņu un CO2 emisiju (5,0 litri/100km; 116 grami CO2/km), kā arī "dCi 75" un "dCi 90" dīzeļmotori (3,8 litri/100km; 99 grami CO2/km).

Pat bāzes versijā "Dacia" universālis aprīkots ar stūres pastiprinātāju, drošības spilveniem gan priekšā, gan sānos , kā arī ir ESC sistēmu. Jaunajā pamata aprīkojumā ietilpst arī 60/40 dalījumā nolokāms aizmugurējais sēdeklis, kā arī priekšējais un aizmugurējais buveris virsbūves krāsā.

Papildus iepriekšminētajam aprīkojumam "Ambiance" versijā pieejami vēl elektriski paceļamie priekšējie logi un centrālā durvju atslēga ar tālvadību.

Savukārt "Lauréate" versija ir aprīkota ar melniem vai hromētiem jumta reliņiem, klimata kontroli, borta datoru, elektriski apsildāmiem sānskata spoguļiem, miglas lukturiem un modularitātes paku (iespēja regulēt augstumu vadītāja sēdeklim, stūrei un drošības jostām).

Jaunais "Dacia Logan MCV" Latvijā būs pieejams pie "Renault" un "Dacia" dīleriem "Mūsa Motors Rīga" un "Euro-Auto".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!