Foto: Shutterstock

No 21. līdz 28. jūlijam Latvijā norisināsies "Ferrari" tūre. Pasākumu rīko Latvijas "Ferrari" atbalstītāju klubs (Scuderia Ferrari Club Riga) un "Ferrari" atbalstītāju klubs Itālijā (Scuderia Ferrari Club Roma Centro) sadarbībā ar Itālijas Neredzīgo un vājredzīgo biedrību (L'Unione Italiana Ciechi e degli Ipovedenti) ar Itālijas vēstniecības Latvijā atbalstu.

Ceļojošais "Ferrari" pasākums veiks vairāk nekā 1000 kilometru garu ceļu, izbraucot no Rīgas un pieturot Ādažos, Siguldā, Valmierā, Cēsīs, Rēzeknē, Bauskā, Liepājā, Kuldīgā, Ventspilī un Jūrmalā, noslēgumā atgriežoties Latvijas galvaspilsētā.

Aiz "Ferrari" mašīnām sekos autobuss ar pasākuma neredzīgajiem un vājredzīgajiem viesiem, kuri būs aicināti izbaudīt daļu ceļojuma kā "Ferrari" pasažieri.

"Ferrari" tūres dalībniekiem Latvijā būs iespēja apmeklēt valsts nozīmes pieminekļus, muzejus, izstādes un vēsturiskas ēkas, izbaudīt Latvijas dabas skaistumu, kā arī piedalīties dažādos pasākumos pieturvietu pilsētās un satikt citus "Ferrari" fanus visā valstī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!