Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Volvo" paziņojusi par kādu klienti Kanādā, kura ar pirms 14 gadiem no dīlercentra jaunu pirktu "Volvo V70" universāli ir nobraukusi jau miljonu kilometru. Automobilis ticis regulāri vests uz servisa apkopēm, tādēļ arī pēc nobrauktā miljona tas joprojām saglabājies lieliskā stāvoklī.

Rita Ņūmane šo "Volvo V70" iegādājās jaunu un tik daudz kilometru 14 gados ir nobraukusi, jo izmanto to savas labdarības organizācijas vajadzībām, izvadājot medicīnisko palīdzību līdz klientu mājām.

Neskatoties uz to, ka Ņūmane pirms gada iegādājās jaunu "Volvo" – "V60" universāli – ģimene joprojām turpina ekspluatēt uzticamo, nu jau vairāk nekā miljonu kilometru nobraukušo "V70" spēkratu.

Otrās paaudzes "Volvo V70" tika ražots periodā no 2000. līdz 2008. gadam. Kopš 2016. gada "V70" modeli markas piedāvājumā aizstāja "V90" universālis.

Interesanti, ka visvairāk kilometru nobraukušais automobilis pasaulē arī ir "Volvo" markas – amerikānis Irvs Gordons 1966. gadā iegādājās "Volvo 1800 S" un ar to viņš 2013. gadā bija pārsniedzis jau trīs miljonu jūdžu (4,827 mlj. kilometru) nobraukumu. Tas ir visu laiku rekords, kas ir iekļauts Ginesa pasaules rekordu grāmatā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!