Foto: Publicitātes foto

"Kia" oficiālais pārstāvis Latvijā "Forum Auto" gada nogalē nomainījis savu atrašanās vietu, un turpmāk "Kia" automašīnas interesenti varēs aplūkot un iegādāties Kārļa Ulmaņa gatvē 101.

""Forum Auto" atrašanās vietas maiņa ir stratēģiski nozīmīgs solis, runājot par uzņēmuma attīstību nākotnē," norāda Jānis Ozols, "Forum Auto" tirdzniecības vadītājs, piebilstot, ka nozīmīgs aspekts ir fakts, ka tirgus jau trešo gadu ir stabilizējies, un "Kia" pārdošanas apjoms turpina pieaugt.

"Kia" pārdošanas apjoms Latvijā turpina palielināties – 2013. gadā Latvijā realizētas 424 "Kia" zīmola automašīnas, no kurām lielāku daļu – 360 – iegādājušies "Forum Auto" klienti. "Kia" zīmola pārdošanas apjoms Latvijā 2013. gadā, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, palielinājies par 38%, savukārt "Forum Auto" "Kia" zīmola automašīnu pārdošanas apjoms pieaudzis par 91%.

SIA "Forum Auto" ietilpst Igaunijas uzņēmuma "Tallina Kaubamaja" grupā, un automobiļu tirdzniecībā darbojas jau sešu gadus. Šogad Latvijā pieprasījums pēc "Kia" automašīnām, salīdzinot ar pagājušo gadu, palielinājies par 15%, savukārt tirgus daļa pieaugusi par 28%, sasniedzot 4,1% atzīmi. 2013. gadā "Forum Auto" modeļu klāstam pievienojās arī "Peugeot" marka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!