Britu tālrādes zvaigzne Džeremijs Klārksons paziņojis, ka jaunajam automobiļu raidījumam, ko "Amazon Prime" servisam gatavo kopā ar pārējiem "TopGear" ("Gāzi grīdā!") bijušajiem vadītājiem Ričardu Hamondu un Džeimsu Meju, nosaukums nebūs "Gear Knobs" (ātrumkloķi – tulk.), kā ziņojuši mediji. Par to Klārksons paziņojis savā sociālā tīmekļa "Twitter" profilā.

"Redzu, ka daudzi domā, ka mūsu jauno raidījumu sauks "Gear Knobs". Tātad jūs to šeit dzirdēsiet pirmo reizi – nē, tā nav taisnība," paziņojis Klārksons.

I see that many people think our new show is called Gear Knobs. Well you heard it here first. It isn't.
— Jeremy Clarkson (@JeremyClarkson) October 9, 2015

Informācija par to, ka Klārksona, Hamonda un Meja jauno raidījumu sauks "Gear Knobs", septembra vidū izplatīja interneta medijs "BuzzFeed". Tamlīdzīgs pieļāvums tika balstīts faktā, ka advokātu birojs "Olswang", kā klients ir Klārksons, reģistrējis preču zīmi "Gear Knobs".

Jau ziņots, ka bijušie "TopGear" vadītāji jūlijā parakstījuši vienošanos ar "Amazon". Līgums noslēgts uz trim gadiem, kā ietvaros tiks uzņemtas 36 raidījuma sērijas. Filmēšanai atvēlēti 250 miljoni ASV dolāru. Klārksona alga vien būšot 10 miljoni sterliņu mārciņas (13,5 miljoni eiro), bet Hamondam un Mejam – katram pa 7,2 miljoniem mārciņu (9,4 miljoni eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!