"TopGear" ("Gāzi grīdā!") bijušo vadītāju trijotnes – Džeremija Klārksona, Ričarda Hamonda un Džeimsa Meja – jaunais automobiļu raidījums "The Grand Tour" debitēs 18. novembrī, tomēr oficiāli tas sākotnēji būs pieejams "Amazon Prime" lietotājiem tikai ASV, Lielbritānijā, Vācijā un Japānā. Tagad raidījuma veidotāji nākuši klajā ar paziņojumu, kad ilgi gaidītais šovs būs pieejams arī citos pasaules reģionos, tostarp Latvijā.

"The Grand Tour" veidotāji speciālā video paziņojumā, atbildot uz kāda sašutuša skatītāja vēstuli, ka viņš savā valstī jauno raidījumu neredzēs, atklājuši, ka, sākot ar šīgada decembri, jaunais raidījums būs pieejams vēl 200 pasaules valstīs, tostarp Latvijā.

Tas nozīmē, ka, sākot ar decembri, arī citās pasaules valstīs varēs "Amazon" servisā noskatīties ne tikai jaunākās "The Grand Tour" sērijas, kas ēterā nonāks katru piektdienu, bet arī iepriekšējās, kuras tehnisku iemeslu dēļ citās valstīs no 18. novembra līdz decembrim būs jālaiž secen.

Ja esat reģistrējies kādā no "Amazon" vietnēm, tad varat tajā pierakstīties jaunumiem par "The Grand Tour" pieejamību savā valstī. Piemēram, Lielbritānijas "Amazon" mājaslapā to var izdarīt, klikšķinot šeit.

Pagaidām nav zināms, kā tiks organizēta oficiālā pieeja "The Grand Tour" raidījumam no citām valstīm un cik tas maksās. Piemēram, Vācijā "Amazon Prime" gada abonements maksā 49 eiro, bet Lielbritānijā – 79 mārciņas (92 eiro).

Klārksons ar "TopGear" vecajiem kolēģiem ar "Amazon" ir noslēdzis līgumu uz trim gadiem par 36 raidījuma sēriju radīšanu. Pirmajā sezonā, kas jau ir uzfilmēta, ir 12 raidījuma sērijas. "The Grand Tour" debitēs ar visdārgāko sižetu TV vēsturē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!