Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Lamborghini" oktobrī oficiāli publiskoja informāciju un attēlus ar savu 3,3 miljonus vērto "Veneno Roadster" superauto, kas tiks izgatavots tikai deviņu vienību ierobežotā sērijā. Tomēr tikai tagad, 1. septembrī, ekskluzīvais automobilis pirmo reizi tika parādīts plašākai publikai – potenciālajiem klientiem Abu Dabi.

Miljoniem eiro vērtā superauto prezentācija notika uz 240 metrus garā Itālijas aviācijas bāzes kuģa "Nave Cavour", kas bija pietauvots Abu Dabi ostā.

Šāda veida prezentāciju kompānija pamato ar "Lamborghini" lielo klientu bāzi Tuvajos Austrumos, kas ir viens no lielākajiem pasaules tirgiem šim itāliešu sportisko automobiļu ražotājam.
Jau rakstījām, ka tehniskā ziņā "Lamborghini Veneno Roadster" ir tāds pats kā šī modeļa kupeja, kas tika prezentēta pavasarī Ženēvā. Automobilis aprīkots ar 6,5 litru V12 motoru, kas attīsta 750 zirgspēku jaudu un kas sajūgts ar septiņpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu. Līdz 100 km/h šis ekskluzīvais auto paātrinās 2,9 sekundēs un maksimāli sasniedz 355 km/h.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!