Foto: Publicitātes foto
Tirdzniecībā Latvijā nonācis mazais apvidus automobilis "Jeep Renegade", kas debitēja šāgada pavasarī Ženēvas autoizstādē. Bāzes modelis maksās no 17 985 eiro, portālu "Delfi" informēja "Jeep" auto salonā "TC Motors".

"Jeep Renegade" būs pieejams astoņās komplektācijās. Tam tiks piedāvāti gan 1,6 litru un 1,4 litru turbopūtes benzīna motori, gan arī 1,6 un divu litru dīzeļdzinēji. Transmisijas izvēles iespējas arī plašas – piecu vai sešu pakāpju manuālā, kā arī deviņpakāpju automātiskā.

"Jeep Renegade" aprīkojuma iespējas būs vienas no visbagātākajām šajā auto klasē: vismodernākā "Jeep" pilnpiedziņas sistēma ar 22 cm klīrensu, automātiskā parkošanās sistēma, 6,5 collu multimediju ekrāns ar navigāciju un "Bluetooth" telefona brīvroku sistēmu, dubultā jumta lūka, aklās zonas kontroles un sadursmes brīdinājuma sistēma ar automātisko bremzēšanas funkciju, braukšanas joslu kontroles sistēma, bezatslēgas iedarbināšanas sistēma, "Start&Stop" sistēma, apsildāmā stūre, 220V elektrorozete un citas iespējas.

Vēlāk būs pieejams arī speciāls "Jeep Renegade Trailhawk" modelis ar paaugstinātu pārgājību un īpašiem eksterjera elementiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!