Foto: Publicitātes foto

No šī mēneša Latvijā iespējams pasūtīt jauno, līdz'sim pasaulē pārdotāko rodsteru "Mazda MX-5", ko klātienē, iepriekš savlaicīgi piesakoties, būs iespējams izmēģināt no 12. līdz 14.novembrim. Tā cena ir no 26 800 eiro.

Jaunā "Mazda MX-5" ir veidota markai raksturīgajā "Kodo" stilā. Šis ir pirmais "Mazda MX-5" ar "Skyactiv" tehnoloģiju – daudz vieglāks un elegantāks nekā iepriekšējās paaudzes modelis, ar daudz izturīgāku virsbūvi un līdz šim zemāko smaguma centru.

Jaunajai "Mazda MX-5" ir īpaši pielāgots ikkatrs tās elements, sākot no "Skyactiv-G" saimes 1,5 un divu litru dzinējiem un beidzot ar sešpakāpju manuālo transmisiju un automātiskajām transmisijām.

Tāpat jaunais automobilis aprīkots ar tādām autovadītājam noderīgām palīgsistēmām kā aklās zonas uzraudzības sistēmu (BSM), aizmugurējo sānu zonu uzraudzības sistēmu (RCTA), kā arī tālo gaismu palīgsistēmu (HBC). Savukārt automobilī iestrādātās kameras uztver nejaušu automobiļa novirzīšanos no braukšanas joslas, brīdinot autovadītāju ar skaņas signālu un vizuālu brīdinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!