Foto: Publicitātes foto

Latvijā bāzētais uzņēmums "Dartz" saņēmis pasūtinājumu sešriteņu "Mercedes-Benz G 63 AMG" apvidus automobiļa pārbūvei. "Dartz" izpildījumā šis spēkrats iegūs "Sahara G-eopard" piebildi nosaukumā.

"Dartz" šo tā jau garo sešriteņu "Mercedes-Benz G 63 AMG" pagarinās vēl par 30 centimetriem, kā rezultātā aizmugurē sēdošajiem pasažieriem būs papildus durvju pāris. Tādējādi aizmugurējie pasažieri varēs iekāpt un izkāpt pa plašāku aili, kurai durvis vērsies katra uz savu pusi. Automobiļa virsbūve tiks pārkrāsota leoparda ādas tekstūrā, bet dažādi eksterjera dekoratīvie elementi, tostarp 24 collu riteņu diski, tiks apzeltīti.

Sešriteņu apvidus automobiļa salonā "Dartz" uzstādīts atdzesētājs ūdenim, kas tiks filtrēts caur sudrabu un briljantiem. Spēkrata grīda būs klāta ar koku, līdzīgi kā jahtām. Vēl šim unikālajam automobilim būs autonomais gaisa kondicionētājs, kas būs spējīgs darboties arī izslēgta dzinēja gadījumā.

"Dartz" šo "Mercedes-Benz" apvidnieku aprīkos ar "Bang & Olufsen" multimediju sistēmu, kurai varēs pieslēgt arī "Apple iOS" un "Android" operētājsistēmas ierīces.

Šos "Dartz" pārveidojumus noslēgs zelta ūdenspīpe salonā.

Galerija ar standarta sešriteņu "Mercedes-Benz G 63 AMG":

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!