Foto: F64

Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) prezidenta amatā ievēlēts vienīgais kandidāts uz šo posteni Mārtiņš Lazdovskis (titulbildē), kamēr vislielākā konkurence piektdien notikušajā kongresā bija uz Motokrosa komisijas vadītāja vietu, kuru ieguva Kristers Serģis, vēsta LaMSF.

Vienīgais prezidenta amata kandidāts bija Lazdovskis, kurš piektdien notikušajā kongresā tika ievēlēts amatā. Lazdovskis Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē ieguvis maģistra grādu ekonomikā. Viņš strādājis par Tieslietu un Ekonomikas ministrijas valsts sekretāru un ir bijis kapitāldaļu turētājs vairākās valsts kapitālsabiedrībās, tāpat strādājis Lauku atbalsta dienestā un Valsts zemes dienestā.

Tikmēr viceprezidenta amatā kā vienīgais kandidāts ievēlēts Agris Lungevičs.

Uz Motokrosa komisijas vadītāja vietu pretendēja uzreiz pieci cilvēki, taču balsojumā uzvarēja Latvijas leģendārais blakusvāģu braucējs Kristers Serģis.

Savukārt Enduro komisijas vadītāja vietu ieņems Kaspars Ērkulis, Skijoringa komisiju vadīs Artis Rasmanis, kurš to darīja arī līdz šim. Treka komisijas vadītāja amatā atkārtoti ievēlēts Vladimirs Ribņikovs, bet Tūrisma komisiju arī turpmākos četrus gadus vadīs Nils Freivalds.

Motošosejas komsijas vadītāja amatā ievēlēts Andrejs Kuzņecovs, bet Triāla komisiju stūrēs Egils Agarskis. Par Vēstures un veterānu komisijas locekļiem kļuvuši Juris Cīrulis, Ludmila Kozlova un Inta Treilone, bet Disciplinārās un arbitrāžas (DAK) komisijā strādās Arnis Ļeļs, Edgars Džeriņš, Miķelis Melzobs, Mairis Levans un Jānis Vilders.

Iepriekš LaMSF prezidenta pienākumus pildīja Dzintars Jaundžeikars, taču viņš nepieteicās vēlēšanām.

Vēlēšanas norisinās ik pēc četriem gadiem un vadību izraugās organizācijas biedri, tādā veidā lemjot, kam uztic stratēģisko mērķu sasniegšanu, motosporta attīstību nākamos gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!