Foto: Publicitātes foto

Principiāli jaunās paaudzes "Hyundai Tucson" apvidus automobilis decembrī ir sasniedzis arī Latvijas tirgu. Salīdzinot ar "Tucson" iepriekšējo paaudzi, jaunais modelis piedāvā bagātīgāku aprīkojumu, kā arī augstāku veiktspēju un tajā pašā laikā mazāk kaitīgo izmešu.

Jaunās paaudzes hibrīda sistēma, elektroniski regulējama balstiekārta, benzīna turbodzinējs un modernie dekoratīvajā režģī integrētie dienas gaismas lukturi, kā arī pārveidotie aizmugurējie lukturi padara to atšķirīgu no citiem spēkratiem.

Komforta cienītāji novērtēs arī jauno trīs zonu gaisa kondicionieri un 64 dažādu toņu salona noskaņojuma apgaismojumu, kā arī ievērojami atjauninātās drošības sistēmas, piemēram, krustojuma radaru sistēmu.

Pilnīgi jaunais "Tucson" ir pieejams trīs aprīkojuma līmeņos: "Comfort", "Style" un "Premium". Ar plašu standarta iespēju klāstu "Comfort" versijai ir automātiskās tālās gaismas, atpakaļgaitas videokamera un astoņu collu krāsains skārienekrāns. Drošības funkcijas ietver vadītāja uzmanības monitoringa sistēmu, frontālās sadursmes novēršanas palīdzības sistēmu (FCA) ar gājēju, velosipēdistu un automašīnu atpazīšanu. "Tucson" jaunais drošības spilvens starp priekšējiem sēdekļiem rūpēsies arī par pasažieru drošību.

Jaunā "Hyundai Tucson" cena ir no 22 990 eiro versijā ar 150 ZS jaudīgu 1,6 litru benzīna turbomotoru un sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu. Tāpat šis motors ir pieejams komplektācijā ar visu riteņu piedziņas sistēmu. Visdārgākā standarta komplektācija ar 230 ZS turbomotoru, pilnpiedziņu un sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu maksās no 34 990 eiro.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!