Foto: Publicitātes foto

"Volvo Truck Latvia" turpmāk nodrošinās "Renault Trucks" pārdošanu un pēcpārdošanu Latvijā.

No šā gada 1. janvāra visi "Volvo Truck Latvia" servisa centri Rīgā, Ventspilī, Daugavpilī un Valmierā ir saņēmuši "Renault Trucks" servisa centra autorizāciju un tādējādi vienīgie ir tiesīgi veikt kravas automašīnu tehniskās apkopes, virsbūvju remontu un citus servisa pakalpojumus, kā arī remontus garantijas ietvaros.

Kopš 2001. gada, kad "Volvo Group" iegādājās "Renault Trucks", abu kravas automašīnu zīmolu pārdošanas un pēcpārdošanas funkcijas ir bijušas nodalītās. Līdz ar izmaiņām grupas nostādnēs 2013. gadā Eiropā tika uzsākta abu zīmolu pārdošanas un pēcpārdošanas tīkla integrācija, kas Latvijā šobrīd ir noslēgusies.

Uzņemoties "Renault Trucks" pārdošanas un pēcpārdošanas funkcijas, "Volvo Truck Latvia" ir veikuši investīcijas servisu piemērošanai darbam ar "Renault Trucks", iegādājoties tehnisko aprīkojumu un instrumentus, kā arī apmācot servisa un pārdošanas personālu. Tāpat uzņēmums ir ieguldījis līdzekļus "Renault Trucks" oriģinālo rezerves daļu noliktavas izveidē un jaunu programmatūru ieviešanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!