Internetā publicēta 11. sērija populārajam drifta šovam "Gymkhana", un šī sērija ir zīmīga ar to, ka tajā pirmo reizi nepiedalās projekta radītājs un populārais virtuozās braukšanas meistars Kens Bloks. Viņa vietu ieņēmis motofrīstaila braucējs un šovmens Treviss Pastrana, kurš šajā video izpilda galvu reibinošus trikus ar 852 zirgspēkus jaudīgu "Subaru WRX STi".

Sižetas sākas ar Trevisu Pastranu pie "Subaru WRX STi" stūres, kuru pavada divi policijas apvidus automobiļi. Trikiem netika izmantots standarta "Subaru" ar vienkārši "uztūnētu" motoru, bet tas ir pamatīgi pārbūvēts spēkrats ar kompozītmateriālu virsbūvi, aktīvo aerodinamiku un ekstrēmiem trikiem piemērotu balstiekārtu.

Viens no iespaidīgākajiem trikiem šajā video ir pārlidošana ar "Subaru" pāri kanālam. Šim nolūkam kanāla abās malās tika uzbūvēts tramplīns, ar kuru palīdzību 852 ZS jaudīgais japāņu spēkrats pārlidoja pāri kanālam, pa kuru tobrīd brauca kuteris.

Tas gan nav vienīgais tramplīns, kuram Pastrana pārlec šī video ietvaros. Turklāt ierastajā "Gymkhana" stilā katrs pagrieziens tiek izbraukts sānslīdē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!