Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Amerikānis Mets Leblanks, kurš plašāk pazīstams kā TV seriāla "Draugiem" zvaigzne, nolēmis pamest britu automobiļu raidījuma "TopGear" ("Gāzi grīdā!") vadīšanu, kurā piedalās no 2016. gada. Savu lēmumu viņš pamato ar to, ka intensīvā filmēšanās grafika un biežu pārlidojumu dēļ viņam paliek arvien mazāk laika ģimenei un draugiem, vēsta britu raidsabiedrība BBC.

"Diemžēl tieši šo iemeslu dēļ es neturpināšu vadīt šovu," paziņojis Leblanks, "es vienmēr palikšu "TopGear" fans un vēlu tā komandai tikai to labāko. Paldies par lielisko piedzīvojumu!"

Leblanks pagaidām piedalās "TopGear" nākamās sezonas filmēšanā, bet raidījumu pametīs pēc tās nonākšanas tālrādes ēterā vēlāk šī gada laikā. Tā būs ceturtā "TopGear" sezona ar Leblanku kā vienu no vadītājiem. BBC jau paziņojis, ka 2019. gada "TopGear" sezonai meklēs jaunu galveno vadītāju.

Atgādinām, ka par britu raidījuma "TopGear" jauno vadītāju pēc Džeremija Klārksona un viņa kolēģu Ričarda Hamonda un Džeimsa Meja aiziešanas kļuva radio ētera personība Kriss Evanss, par saviem kolēģiem izvēloties autožurnālistu Krisu Harisu, Roriju Rīdu, kā arī Ediju Džordanu, vācieti Sabīni Šmitcu un amerikāni Metu Leblanku.

"TopGear" fani nebija apmierināti ar Krisa Evansa vadīšanas stilu, un raidījuma reitingi ievērojami saruka, kā rezultātā Evanss paziņoja par savu aiziešanu no "TopGear". Viņa vietā par galveno vadītāju BBC izvēlējās Leblanku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!