Foto: Publicitātes foto

Mobilo sakaru operators "Tele2" kļuvis par pirmo mobilo sakaru operatoru Latvijā, kas klientiem piedāvā iespēju iegādāties KASKO apdrošināšanu. Atšķirībā no citām KASKO polisēm "Tele2" mobilās KASKO polises īpašniekam ir iespēja nemaksāt par tām dienām, kad ar automašīnu nebrauc. Proti, klients "Tele2" mobilajā aplikācijā var iestatīt līdz desmit "stāvdienām" mēnesī, kad automašīnu neizmanto, tādā veidā ietaupot līdz pat 20% no polises cenas.

KASKO polises klienti var iegādāties tikai "Tele2" mobilajā lietotnē. Pakalpojums izstrādāts sadarbībā ar apdrošināšanas akciju sabiedrību "Balta".

"Daudziem noteikti var rasties jautājums, kas notiek situācijā, ja negadījums ar automašīnu notiek "stāvdienas" laikā? Šajā situācijā "Tele2" mobilais KASKO darbosies, ja klients nebūs braucis ar savu automašīnu. Piemēram, ja stāvvietā kāda automašīna noskrāpēs jūsu auto vai notiks zādzība, KASKO apdrošināšana darbosies," saka "Tele2" komercdirektors Raivo Rosts.

Klientiem ir arī iespēja jebkurā brīdī pārtraukt KASKO līgumu, nedomājot par līguma minimālā termiņa saistībām un to izpildi. Proti, klients maksās tikai par to laiku, kurā bija KASKO polises īpašnieks.

"Mobilo sakaru operatori pasaulē arvien vairāk cenšas ielauzties citos biznesa segmentos, ņemot vērā mobilā interneta attīstību. Arī mēs neesam izņēmums, jo vēlamies maksimāli efektīvi izmantot tās iespējas un resursus, kas ir mūsu rīcībā," atzīst Rosts. "Ieguvēji noteikti būs mūsu klienti, jo viņiem, pērkot KASKO mūsu mobilajā lietotnē, būs iespēja ietaupīt gan naudu, gan laiku. Turklāt summa par KASKO polisi tiks iekļauta "Tele2" vai "Zelta Zivtiņas" pēcapmaksas rēķinā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!