Foto: Publicitātes foto

"Latvijas Gada auto 2019" ietvaros no 14. novembra līdz 1. decembrim tirdzniecības centrā "Mols" bija iespējams apskatīt lielformāta fotoizstādi ar 29 jaunākajiem 2018. gada automašīnu modeļiem un nobalsot par sev tīkamāko, lai noteiktu "Mols" "Latvijas Gada auto 2019" titula ieguvēju.

Noslēdzoties balsošanai, pārliecinoši apsteidzot otrās vietas ieguvēju, ar 1645 balsīm uzvaru izcīnīja "Lamborghini Urus", aiz sevis atstājot "Mercedes-Benz CLS" (857) un "Volkswagen Touareg" (329). Kopā balsojumā piedalījās 5414 "Mols" apmeklētāji.

Tirdzniecības centra apmeklētāju kopējais balsojums tiks pieskaitīts Vislatvijas vērtējumam, lai noteiktu "Latvijas Gada auto 2019 Tautas simpātiju". Jau piektdien, 7. decembrī, norisināsies "Latvijas Gada auto 2019" apbalvošanas ceremonija, kurā tiks noskaidrots arī galvenais šī titula ieguvējs.

"Ja aizvadītajā gadā "Mols" balsojumā uzvarēja "Volvo XC60", tad šogad skatītāji priekšroku deva cita veida spēkratam – "Lamborghini Urus". Jau piekto gadu pircējiem "Molā" ir iespēja ne tikai piedalīties balsošanā par viņuprāt labāko automašīnu, bet rudenī arī apskatīt auto klātienē un veikt testa braucienus ar jaunākajiem auto modeļiem," stāsta "Mols" menedžere Liene Karpova.

Konkursa "Latvijas Gada auto" mērķis ir ar kompetentas žūrijas, autoražotāju un mediju atbalstu pievērst Latvijas sabiedrības uzmanību jaunākajiem autoražotāju sasniegumiem, kas ir pieejami Latvijas tirgū. 13. oktobrī pie t/c "Mols" visiem interesentiem bija iespēja izmēģināt automašīnu modeļus, kas pretendēja uz titulu "Latvijas Gada auto 2019".

"Latvijas Gada auto 2019" konkursa rīkotāji jau paziņojuši, ka šobrīd starp septiņiem visvairāk internetā balsu saņēmušajiem jaunajiem auto ir "Audi A7 Sportback", "Audi Q8", "BMW X3", "Lamborghini Urus", "Mercedes-Benz CLS", "Volkswagen T-Roc" un "Volkswagen Touareg".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!