Foto: LETA
Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 166 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas 23 personas un trīs gājušas bojā, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 356 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 151 par ātruma pārsniegšanu un četri par agresīvu braukšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā uzsākti seši administratīvo pārkāpumu procesi un septiņi kriminālprocesi, tāpat ir uzsākti trīs kriminālprocesi par transportlīdzekļa vadīšanu iespējamā narkotisko vielu iespaidā.

Vakar, 26. maijā, ap pulksten 12.25 Dobeles novadā, Auru pagastā, uz autoceļa Dobele –Bauska notika automašīnas Mercedes Benz sadursme ar automašīnu Volvo. Ceļu satiksmes negadījumā cieta trīs personas, no kurām viena medicīnas iestādē no gūtajiem ievainojumiem mira. Valsts policija skaidro negadījuma apstākļus.

Vakar, 26. maijā, ap pulksten 23.50 Bauskas novadā, Iecavas pagastā, uz autoceļa Rīga-Bauska notika motocikla un autobusa sadursme. Ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā divas personas, kas atradās uz motocikla. Valsts policija skaidro negadījuma apstākļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!