Foto: Publicitātes foto

Saistībā ar uzņēmuma paplašināšanos un veiksmīgu sadarbību ar "KTM Nordic" un "Kristers Serģis Moto", šī gada sākumā sperts liels solis uzņēmuma attīstībā, SIA "Motofavorīts" kļūstot par vienīgo oficiālo KTM motociklu pārstāvi Latvijā.

KTM ir viens no vadošajiem motociklu zīmoliem pasaulē, kas turpina spēcīgi attīstīties. Līdz ar to arī "Motofavorīts" mērķis ir turpināt šī zīmola turpmāku attīstību Latvijā, lielāku akcentu liekot tieši uz ielas un supermoto motocikliem, kuru klāsts pieaug un uzlabojas katru gadu.

KTM motokrosa un enduro motocikli neprasa liekus jautājumus, šajā nozarē KTM brends ir nepārspēts līderis jau vairāku gadu garumā un turpina savu gājienu slavas zenītā, ko pierāda uzvaras Pasaules mēroga sacensībās.

"KTM lieliski iederas mūsu uzņēmuma tēlā, jo KTM vienmēr ir pierādījis savu kvalitāti, eleganci un tieksmi attīstīties. Ceram, ka mums izdosies padarīt šo zīmolu populārāku tieši Latvijas tirgū un, ka šī sadarbība turpināsies vēl daudzus gadus," komentē Gatis Panavs, "Motofavorīts" valdes priekšsēdētājs.

SIA "Motofavorīts" ir viens no vadošajiem motociklu tirgotājiem Latvijā jau 15 gadus. Sākot ar "Suzuki" un "Piaggio" grupas motociklu un motorolleru tirdzniecību, 2005. gadā iegūts "Harley-Davidson" oficiālā dīlera statuss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!