Foto: LETA

Svētdien, 14. maijā, "Mūsa Raceland" jaunajā autosporta piedzīvojumu parkā notiks oficiālā atklāšana un pirmās vasaras sezonas sacensības – LAF krosa komisijas autokrosa kausa septītais posms un LAF Folkresa vasaras kausa pirmais posms.

Leģendārā, šķietami vienkāršā, tomēr ātrā un diviem tramplīniem bagātā Mūsas trase atkal ir gatava uzņemt gan pašmāju, gan starptautiska mēroga motorsporta pasākumus. Jaunatklāšanas gada vasaras sezonu tā sāk ar aizraujošām sacensībām autokrosā un folkreisā, kā arī vairāku autosporta zvaigžņu līdzdalību.

Jau šobrīd skaidrs, ka folkreisā uzstādīts jauns dalībnieku skaita rekords. Jau pirms pieteikšanās termiņa beigām bija pieteikušies 56 dalībnieki.

Īpaši interesants duelis gaidāms speciālo zvaigžņu statusā. Cīņa starp vienu no ātrākajiem Latvijas autorallija braucējiem Ralfu Sirmaci un vairākkārtēju Latvijas kartinga, autokrosa, rallijkrosa un rallija medaļu ieguvēju Andi Neikšānu. Šie divi braucēji radīs ažiotāžu gan tribīnes, gan dalībnieku parkā. Šī būs interesanta iespēja pavērot, kā "Mūsa Raceland" konkurēs ar pārējiem folkreisa dalībniekiem vasaras apstākļos.

Mūsas austosporta komplekss, kas atrodas Bauskas novadā, ir senākais autosporta komplekss Eiropā, kurā jau no 1986. gada tiek organizētas starptautiska mēroga motorsporta sacensības. Kopš 2016. gada autosporta komplekss ir mainījis savu nosaukumu un īpašnieku, līdz ar to arī savu darbības fokusu.

Apmeklētājiem būs ne tikai iespēja vērot aizraujošās Latvijas čempionāta sacensības, bet arī baudīt izklaides visas dienas garumā, satikt sportistus un apskatīt to spēkratus klātienē.

Biļetes pasākumam iespējams iegādāties Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā un internetā Bilesuserviss.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!