Sestdien, 12. oktobrī, ar dažādām auto tematikas aktivitātēm no pulksten 11 līdz 18 norisināsies "Latvijas Gada auto testa diena Molā", kas notiek katru gadu rudenī. Ikvienam interesentam ir lieliska iespēja doties testa braucienos ar visjaunākajiem auto modeļiem Latvijā, salīdzināt tos un izvēlēties atbilstošāko.

Pie katra automobiļa pārstāvjiem būs iespējams pierakstīties testa braucienam konkrētā laikā, tādējādi nebūs jāstāv rindā – savā rezervētajā lakā dodieties ar konkrēto automobili izmēģinājuma braucienā. Lai piedalītos testa un veiklības braucienos, jāņem līdzi derīga autovadītāja apliecība.

Apmeklētājiem būs iespēja piedalīties veiklības braucienā speciāli izveidotā trasē. Veiklākais braucējs saņems pievilcīgu balvu – jaunu auto uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni.

"Latvijas Gada auto" lielajā teltī katras stundas sākumā norisināsies semināri par satiksmes drošību, kurus vadīs konkursa žūrijas priekšsēdētājs un pieredzējušais auto žurnālists Atis Jansons. Šogad par drošībai būtiskām tēmām – gājēji un gājēju pārejas, kā arī velo satiksme.

CSDD stendā ikvienam interesentam būs iespēja personīgi pārliecināties par drošības jostu lietošanas nepieciešamību automobilī.

Pasākumu vadīs auto žurnālists Normunds Avotiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!